Wij frituren verantwoord

Een stukje

Over ons

Snacktaria 't Harkje heeft zijn naam te danken aan 'Hark'. De huidige eigenaar werkte vroeger vanuit zijn loonbedrijf als kanten maaier. Hierbij moet het gemaaide riet langs de sloten weggehaald worden met de zogenoemde 'sloothark'. Wanneer hij even bezig was en het tijd was voor een bak koffie werd er altijd geroepen: "Hey hark, kom even bakkie doen". Hark was zijn bijnaam en sloeg op zijn lange gestalte en de sloothark waarmee hij bezig was.

Snacktaria 't Harkje heeft een leuke vaste klantenkring. Wij maken vele producten zelf en hebben een selecte groep specials. Onze snacktaria ligt centraal gelegen in het kloppende hart van Poeldijk in een karakteristiek pand. Binnen kunt u heerlijk zitten in onze modern ingerichte zithoek en genieten van uw bestelling. U kunt natuurlijk ook uw bestelling aan de balie bestellen en meenemen. Telefonisch bestellen behoort ook tot de mogelijkheden, waarna u het zelf af komt halen of eventueel tegen meerprijs laat bezorgen. Daarnaast kunt u genieten van de mooie muur schildering van oud Poeldijk. 

We proberen klantgericht te werken met een leuk team van collega's. We proberen u tegen een betaalbare prijs een goed product en goede service te leveren. Ook bij ons kan er echter wel eens wat fout gaan, daarvoor kunt u altijd, mocht u een klacht hebben, reageren via Twitter (@tharkje) of telefonisch (het nummer staat op de zakken). Doe dit echter wel gelijk, dan lossen we dit direct voor u op!

Ook hier geld weer, een beller is sneller! Eetsmakelijk!
over ons